2015-02-20 18:35:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Απόψε το τελευταίο μπουρμπούλι στην Αίγλη Στη Veso Mare
O τελευταίος χορός του μαύρου ντόμινο πραγματοποιείται απόψε στις 9 στην αίθουσα "Αίγλη" στη Veso Mare, παράλληλα με την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.

Οι θιασώτες των Μπουρμπουλιών, πιστοί με το καθιερωμένο παραδοσιακό χορό της Τετάρτης, παρά το τσουχτερό κρύο έβαλαν στο πρόγραμμα το ραντεβού και προσήλθαν με διάθεση για περιπέτεια και ξεφάντωμα τονώνοντας το κέφι και την καρναβαλική έξαψη των χορών

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, απόλυτα ταιριαστό στο ύφος των χορών, που άντλησε από ένα χορευτικό ρεπερτόριο κομματιών λάτιν, ντίσκο, δεκαετίας του ΄60, slow sixties, rock ΄n΄ roll ελληνικών, ξένων, καρναβαλικών αλλά και ρετρό, έδωσε το έναυσμα και την αφορμή για μια γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό βραδιά, η οποία εγγυήθηκε την διασκέδαση στη χορευτική δίνη των Μπουρμπουλιών. Το Μπουρμπούλι, που άρχισε στις 9μμ και κράτησε μετά τη 1πμ διατήρησε αμείωτη τη ζωντάνια του ως το τέλος.


Το μουσικό μέρος των Μπουρμπουλιών έχει αναλάβει ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών, αποτελούμενη από τους Αρτέμη Μπεκρόπουλο (μαέστρο), Μάριο Δημητρόπουλο (πλήκτρα), Ευθύμη Παπαδούλα (ντραμς), Συμεών Νικολόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκο Παπαδημητρόπουλο και με τραγουδιστές τους έμπειρους στην αυθεντική καρναβαλική διασκέδαση Τάσο Μαραγκό και Νίκο Λιόπετα πλαισιωμένους από τους Παναγιώτη Βατικιώτη, Μαρκέλα Βαρβαρέσου και Φανή Τσαϊλάκη.

Ώρα έναρξης στις 9μμ στην «Αίγλη» της Veso Mare.

Τιμή εισόδου για τους άνδρες: 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένων 2 ποτών, δωρεάν για τις κυρίες με μαύρα ντόμινο. Τιμή έξτρα ποτού: 5 ευρώ (για άνδρες και γυναίκες).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ