2015-02-20 21:25:24
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η NOVA ΓΙΑ ΤΟ... ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Nova με ανακοίνωσή της ενημερώνει για το τι... ετοιμάζει ενόψει της αναμέτρησης των "αιωνίων" στη Λεωφόρο!

Αναλυτικά η αανακοίνωση:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». O αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω laptop, smartphone ή tablet, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σ' επανάληψη, το ίδιο βράδυ στις 23:50, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Καλεσμένοι οι Ρότσα, Σαργκάνης και Δώνης

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 και Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ οι καλεσμένοι, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Νίκος Σαργκάνης, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι.


Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Νίκου Γαβαλά, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο που μαζί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη, θα σχολιάσουν το ντέρμπι.

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής. Με αφορμή τον αγώνα, τα κανάλια Novasports θα προβάλλουν ένα αφιέρωμα σε παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων για το ντέρμπι

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

17:00 Novasports Classic Zone (με αφιέρωμα σε παλιότερα ντέρμπι των «αιωνίων») Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

08:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 09/12/2012 Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr

10:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 02/11/2013 Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr

19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και audio streaming από το Novasports.gr

00:10 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός επανάληψη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ