2015-02-20 22:54:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Βουλδής
Έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Γιάννης Βουλδής. Ο Πατρινός δημοσιογράφος, αντιμετώπιζε, το τελευταίο διάστημα, σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και από την περασμένη Δευτέρα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Βουλδής, που είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών, ήταν πατέρας του επίσης δημοσιογράφου, Απόστολου Βουλδή και της δικηγόρου Χρύσας Βουλδής.

Ήταν ελεύθερος χρονογράφος, καλλιτεχνικός αρθρογράφος, αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Διετέλεσε συνεργάτης και αρθρογράφος της εφημερίδας "Γνώμη"

Συνεργάτης-ανταποκριτής των εφημερίδων "Αθηναϊκή", "Ανεξάρτητος Τύπος", "Βραδυνή" "Ελευθεροτυπία" "ΒΗΜΑ", "ΝΕΑ" (υπήρξε στέλεχος και υπεύθυνος των γραφείων του συγκροτήματος ΔΟΛ" στην Πάτρα) του περιοδικού "Ταχυδρόμος" και των εφημερίδων "Αχαϊκά Νέα" και "Εμπρός" Άρτας.

Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ, και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου από το 1974 έως το 1992. Επί έξι χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφαλίσεως, μέλος της ΠΟΕΣΥ και πρωεργάτης για τη σύστασή της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ