2015-02-21 09:36:26
Φωτογραφία για ΚΑΣΑΜΙ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!
Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το αυριανό ματς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Παϊτίμ Κασάμι.

«Δεν με νοιάζει αν έχουν βελτιωθεί, κοιτάω μόνο εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ των ερυθρόλευκων στο Novasports

Για το αυριανό ντέρμπι στη Λεωφόρο:

«Φυσικά είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αν και θα υπάρχουν και άλλοι αγώνες. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε μέσα στην έδρα τους».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ματς είναι για εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν έχουν βελτιωθεί οι «πράσινοι» σε σχέση με το ντέρμπι του πρώτου γύρου:


«Δε με ενδιαφέρει αν έχει βελτιωθεί (ο Παναθηναϊκός). Ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε εμάς. Οι άλλες ομάδες προσπαθούν να μας κερδίσουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, σε ότι μας λέει ο προπονητής μας. Και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μας λέει».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα:

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, επειδή είναι ένα ντέρμπι. Από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τη δική του παρουσία στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Μου αρέσει που είμαι σημαντικός για την ομάδα, προσπαθώ να την βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου. Είμαι ακόμα πολύ νέος, είμαι μόλις 22 ετών, παρόλα αυτά μου αρέσει να οργανώνω το παιχνίδι. Έχω δίπλα μου τον Μανιάτη, που είναι ένας αρχηγός, και έχει τις ικανότητες να οργανώνει την ομάδα. Δεν εξαρτάται από έναν παίκτη, αλλά ολόκληρη η ομάδα».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που προσπαθώ να εφαρμόσω τις οδηγίες που μου δίνει ο προπονητής και είμαι ικανοποιημένος που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για την ευχή που θα έκανε για το αυριανό ντέρμπι:

«Το μόνο που εύχομαι είναι να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ