2015-02-21 10:20:08
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΤΑ!
Με τρεις νίκες προκρίθηκε από τον όμιλό του στη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία για καλύτερο πλασάρισμα

Κάτι παραπάνω από θετική ήταν η παρουσία του Γιώργου Τσουρούτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Βαρσοβία. Ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, εξασφάλισε την πρόκριση από τον όμιλο στον οποίο μετείχε για τη νοκ άουτ φάση και στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Αρχικά ο Γιώργος Τσουρούτας κέρδισε με 5-3 τον Γουανγκ (Κίνα), και επικράτησε στη συνέχεια με 5-1 των Κόνκανον (Ιρλανδία) και Λέτιν (Πολωνία).

Στη συνέχεια βρήκε στο δρόμο του τον Λευκορώσο Μπουίκεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Κόντρα στον Λευκορώσο ο Γιώργος Τσουρούτας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά ηττήθηκε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, 5-4
. Ενώ ηττήθηκε από τον Σάβιτς (Ρωσία) με 5-3, και τον Ράνμπαρι (Ιραν) με 5-2. Παρ' όλα αυτά είχε εξασφαλίσει την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση. Εκεί έχασε στις λεπτομέρειες από τον Πολωνό Κονιούζ με 15-11, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Έτσι έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί στους «64» αλλά η συνολική του παρουσία κρίνεται ιδιαίτερα θετική καθώς εμφάνισε σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες στην Πάντοβα, και ήταν ιδαιίτερα ανταγωνιστικός.

Την Κυριακή (22/2), ο Γιώργος Τσουρούτας θα επιστρέψει από την Πολωνία και η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στις 2 Μαΐου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ