2015-02-21 16:02:04
Φωτογραφία για ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 17-2
Ο Ολυμπιακός συνέχισε τους… περιπάτους στην Α1 πόλο Ανδρών, μια και στην αυλαία των αγώνων της 14ης αγωνιστικής συνέτριψε την Χίο με 17-2!

Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν ότι ο Ολυμπιακός που είναι ομάδα στημένη για την Ευρώπη, βρήκε απέναντί του την Χίο, που κατέβηκε στο ματς με 10 παίκτες!

Συνηθίζεται αυτό για το νησιώτικο σύλλογο που δεν μπορεί να σηκώνει στα εκτός έδρας μεταφορικά για αρκετούς πιτσιρικάδες. Επιπροσθέτως βρίσκονται ορισμένοι μικροί της και στους αγώνες των 98άρηδων της Θεσσαλονίκης.

Απουσίες πάντως είχε κι ο Ολυμπιακός, κάτι που αναλύεται παρακάτω Έναν ωραίο μεσημεριανό κολυμβητικό περίπατο έκανε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Πειραιά στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα με 17-2 του ΝΟ Χίου και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής έχοντας το απόλυτο, δηλαδή 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε μόνον 11 παίκτες στη σύνθεση, καθώς έμειναν έξω λόγω τραυματισμού ο δεύτερος τερματοφύλακας Γαλανίδης και λόγω ίωσης ο Ντόσκας (ο Ράτζεν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού έπαιξε ο άλλος ξένος, ο Μάλιαρακ).

Με 10 παίκτες κατέβηκε η ομάδα της μαστίχας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ασταμάτητος επιθετικά με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (6 γκολ), ενώ εγκλωβίστηκε και στην ερυθρόλευκη άμυνα πετυχαίνοντας μόνο δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες και την κοινή προετοιμασία του με τον Ερυθρό Αστέρα με τον Βλάχο να μένει ευχαριστημένος από τα δυνατά ματς με τους Σέρβους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 17-2

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 5-0, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ

Δεληγιάννης - Γαλανόπουλος

Μυλωνάκης 3  -  Γκιάλης

Δελακάς 1  - Μιμίδης

Βλαχόπουλος 1  - Φάζος

Φουντούλης Ι. 6  - Πρέκας

Ποντικέας 1  - Κανδιόγλου

Βιτέλας 1

Μουρίκης 1 - Ντούλος

Κολόμβος - Φουντούλης Γιώρ.

Μάλιαρακ 2

Γούνας 1 - Γαβαλάς Ι. 1

Δερβίσης 1 

Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος - Προπονητής: Μίλαν Τζώρτζεβιτς
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ