2015-02-21 21:07:03
Φωτογραφία για ΝΤΑΡΝΤΕΝ : ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...
Στην ετοιμότητα που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε στον «Γαύρο», στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ της ομάδας, τόνισε πως όλοι οι παίκτες οφείλουν να είναι έτοιμοι, ειδάλλως μπορεί να μείνεις έξω.

Επίσης μίλησε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, την προσθήκη του Μιχάλη Τσαϊρέλη, τον αγώνα που πέρασε με την ΑΕΚ κι εκείνον που έρχεται με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ.

«Είμαστε μία ομάδα με μεγάλο βάθος. Οπότε εάν δεν έχεις προετοιμαστεί καλά τις προηγούμενες ημέρες τότε μπορεί και να μην παίξεις. Οφείλεις άρα να είσαι έτοιμος και έξυπνος και όταν όλα βρουν τον δρόμο τους να έχεις μία γεμάτη ομάδα για να μπορέσει να βγει όλη αυτή η τεράστια σεζόν. Γιατί στο τέλος του χρόνου, μπορεί να υπάρξει η κούραση αλλά και επιπλέον τραυματισμοί, οπότε οφείλεις να έχεις βαθύ ροτέισον για να είσαι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.


Για τον Παπαπέτρου: «Εχω να πω πως θα χρειαστεί και αυτός και εσείς μερικό καιρό. Δηλαδή, έλειπε αρκετό χρόνο, οπότε για να επανέρθει στα πατήματά του, να βρει την ταχύτητά του και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και τα συστήματα και έτσι όπως λειτουργεί η ομάδα. Ναι, θα χρειαστεί χρόνο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο ίδιος το αντιλαμβάνεται αυτό και το καταλαβαίνει, ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να επιστρέψει εκεί που ο ίδιος θα ήθελε να είναι, τότε θα είναι καλά. Πάνω από όλα θέλει δουλειά και υπομονή, δεν νομίζω ότι στον Ολυμπιακό περιμένει κανείς ότι θα ξαναπατήσει παρκέ ο Παπαπέτρου και θα είναι έτσι ακριβώς όπως ήταν πριν από τη μεγάλη απουσία του. Οπότε δώστε του μερικές εβδομάδες, άντε και έναν μήνα και μακάρι στο τέλος της σεζόν να βρίσκεται στο επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα. Θα είναι τέλειο και για αυτόν, γιατί αυτοί οι τραυματισμοί είναι επικίνδυνοι».

Για τις πρώτες εντυπώσεις για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη: «Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά. Είναι και ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα. Αλλά, από την άλλη, φαίνεται πως είναι ένα πολύ καλό παιδί. Για μένα ο χαρακτήρας ενός αθλητή είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για μία ομάδα, οπότε εάν είσαι ταπεινός και σωστός μπορεί να έχει την επιτυχία με το μέρος σου. Και ο χαρακτήρας του που έχω δει εγώ μέχρι στιγμής αυτές τις ημέρες που είναι στην ομάδα, είναι αυτό που ζητάμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να «χτίσει» κάτι για το μέλλον της και προσπαθούν να επιστρέψουν πίσω στην παραδοσιακή τους θέση. Οπότε εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε χαρούμενοι που ξεμπερδέψαμε και πήραμε τη νίκη. Μερικές φορές θα χρειαστεί να έχουμε ένα σερί με πολλές επιτυχίες ώστε να μπορούμε να νιώθουμε και καλά με μας. Το πίστευα όμως πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εχουν αθλητές που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ειδικά στην αρχική τους πεντάδα παίκτες που έχουν παίξει στην Ισπανία, στην Ευρωλίγκα. Οπότε το γεγονός πως δεν παίζουν πια στο επίπεδο της Ευρωλίγκας δεν σημαίνει πως έχουν ξεχάσει το μπάσκετ και να είναι όσο πιο καλοί γίνεται. Περίμενα, λοιπόν, πως δεν θα είναι εύκολη η βραδιά μας. Ευχαριστώ για τη νίκη και την ευκαιρία να παίξω».

Για το παιχνίδι με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ: «Για μένα το παιχνίδι με τη Μάλαγα θα έχει την ίδια ιδιαιτερότητα με το ματς με την ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα με φυσικά προσόντα, θα έρθουν εδώ αρνούμενοι να χάσουν. Οταν παίξαμε εκεί είχαμε ένα δύσκολο ματς και αυτοί θα προέρχονται από σερί παιχνίδια, οπότε εμείς θα είμαστε και πιο φρέσκοι. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προετοιμασμένοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και να μπορούμε να αντιδράσουμε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ