2015-02-22 05:39:06
Φωτογραφία για Δικαίωση για το Μακρυγιαννάκη!
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης  Μακρυγιαννάκη έδωσε χθες με τη διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρυπίδης Στεφάνου και με την οποία αποκαθίσταται ο γνωστός γυναικολόγος σε όλα τα καθήκοντα του.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Μακρυγιαννάκης λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που είχε για θέματα που αφορούσαν φορολογικές υποθέσεις είχε απομακρυνθεί από την άσκηση τόσο των ιατρικών όσο και των εκπαιδευτικών του καθηκόντων.

Μετά τη δικαίωση του από τα δικαστήρια, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείο Παιδείας ζήτησε από την Πρυτανεία να άρει όλους τους περιορισμούς που είχαν τεθεί εις βάρος του κ. Μακρυγιαννάκη και να επιστρέψει κανονικά σε όλα τα καθήκοντα που είχε αναλάβει, πριν προκύψει το δικαστικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε!

Μιλώντας ο ίδιος στο Cretalive, δήλωσε δικαιωμένος από την εξέλιξη και αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυναμικά στα καθήκοντα του, προκειμένου η Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου να επανακτήσει τη χαμένη της αίγλη! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ