2015-02-22 12:16:19
Φωτογραφία για Μαρτυρία - φωτιά αλλάζει τα δεδομένα στην εξαφάνιση του 20χρονου
Δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και μέχρι σήμερα η αστυνομία πασχίζει να βρει οποιοδήποτε στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του. Λίγες ώρες πριν, το «θρίλερ» πήρε νέα τροπή με μια γυναίκα να υποστηρίζει πως ο νεαρός βρέθηκε έξω από τη σπίτι της ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Η γυναίκα διαμένει δίπλα από τη Γαλακτοκομική Σχολή που σπουδάζει ο Βαγγέλης -και στην οποία έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες- και σε επικοινωνία που είχε αργά το βράδυ της Παρασκευής με τον ιδιωτικό ερευνητή που έχει αναλάβει την υπόθεση, Γιώργο Τσούκαλη, υποστήριξε πως ο νεαρός το βράδυ της εξαφάνισής του βρισκόταν έξω από το σπίτι της και την παρακαλούσε να του ανοίξει την πόρτα.

«Φοβήθηκα, άκουγα ένα νεαρό να μου λέει σας παρακαλώ ανοίξτε μου, χρειάζομαι βοήθεια, αλλά δεν άνοιξα την πόρτα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 10 το βράδυ. Μετά από λίγα λεπτά που είδα ότι άρχισε να απομακρύνεται, άνοιξα την πόρτα και είδα ένα νεαρό που μοιάζει στο Βαγγέλη. Πιθανολογώ ότι ήταν εκείνος αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι γίνεται, που να φανταστώ», είπε η γυναίκα στον συνεργάτη του Γιώργου Τσούκαλη, Φώντα Βρόσγο σύμφωνα με το protothema.gr.


Ο Γιώργος Τσούκαλης από τη μεριά του καλεί όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε σχετικά με τις απειλές που δεχόταν ο νεαρός φοιτητής και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου να επικοινωνήσουν μαζί του ώστε να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η μαρτυρία της γυναίκας αυτής είναι ιδιαιτέρως σημαντική και κάνει έκκληση να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της.

«Αν μιλήσουν όσοι γνωρίζουν -διότι γνωρίζουν, είμαι βέβαιος- θα μπορέσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια να κινηθούμε σε ένα σωστό άξονα εντοπισμού του Βαγγέλη. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσο οι μέρες περνάνε τόσο πιο δύσκολη γίνεται η υπόθεση. Απευθύνομαι σε όσους ξέρουν, μιλήστε, όπως έκανε έστω και μετά από 15 μέρες αυτή η γυναίκα που η μαρτυρία της είναι πολύ σημαντική για εκείνο το βράδυ και μας δείχνει κάτι το ότι ο νεαρός που της χτύπησε την πόρτα και πιθανόν να είναι ο Βαγγέλης προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια».

Οι έρευνες συνεχίζονται και η ελπίδα όλων μας παραμένει ζωντανή για την επιστροφή του Βαγγέλη στο σπίτι του.

Πηγή: koolnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ