2015-02-22 15:26:27
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ... 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε πράξη και στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την πρόθεσή του να μην ανοίξει ούτε... φύλλο απ' τα χαρτιά του και τα πλάνα του για την ενδεκάδα και τη διάταξη του αποψινού αγώνα. Ούτε οι παίκτες του έχουν εικόνα για το σημερινό ...«σχέδιο μάχης», το οποίο θα τους το αποκαλύψει λίγη ώρα πριν από το «clasico», θέλοντας να διατηρήσει το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Το πρώτο σενάριο είναι να «πατήσει» στη συνταγή με την οποία παίζει ο Παναθηναϊκός στην πλειοψηφία των αγώνων του, τους τελευταίους 14 μήνες, δηλαδή στον κλασικό ρόμβο, όπου εκεί τα δεδομένα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα: ο Στιλ κάτω απ' τα γκολπόστ, οι Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης στα δύο άκρα, ο Λαγός σε ρόλο κόφτη, οι Ζέκα, Πράνιτς εσωτερικοί χαφ και ο Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ' τους Καρέλη και Μπεργκ.

Το δεύτερο σενάριο, που δεν αποκλείεται να καταθέσει στο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Ελληνας τεχνικός, περιλαμβάνει μια πολύ πιο ...«σφιχτή» αλλά και παράλληλα «αθλητική» διάταξη σε 4-1-4-1
. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Νάνο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας κι ο Χουχούμης θα μετακινηθεί ως αριστερό «φτερό» στην τετράδα πίσω από τον Μπεργκ, με τον Καρέλη να περνάει δεξιά. Σ' αυτό το σχήμα μένει εκτός ο Πέτριτς, αλλά προσφέρεται ακόμη καλύτερη κάλυψη στις δύο πτέρυγες, όπου ο Αναστασίου θεωρεί πως θα κριθούν πολλά στο αποψινό ματς.

Στις... εκπλήξεις της αποστολής ήταν η επιστροφή του Μέντες, μετά από 4 ματς στην κερκίδα, με τους Κουτρουμπή και Δώνη να μένουν εκτός 20άδας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς φτάσαμε στον Παυλόπουλο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς φτάσαμε στον Παυλόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ