2015-02-22 18:38:30
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κροτίδα πέτυχε τον Μαρινάκη
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται σε ένα ντέρμπι καθοριστικής σημασίας για τη μάχη του τίτλου, καθώς οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη για να μειώσουν σε τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, ενώ οι κόκκινοι σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρήσουν το προβάδισμα των έξι πόντων και αν νικήσουν θα ξεφύγουν με 9 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μαυρίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι.

Στο γήπεδο θα βρεθεί όπως έχει γίνει γνωστό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει αίτημα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας. Το πιθανότερο είναι ότι ο κ. Μαρινάκης θα παρακολουθήσει το ματς από το μπουθ πάνω από τις Θύρες 10-11 όπως είναι προγραμματισμένο.


Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τις πράσινες εμφανίσεις και ο Ολυμπιακός με τις ερυθρόλευκες.

Φωτοβολίδες και κροτίδες την ώρα που πήγε να βγει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγωνιστικό χώρο, με μια να τον πετυχαίνει.

Χαμός μετά από λίγο, αφού οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο αποκαθιστούν την τάξη και ο αγωνιστικός χώρος καθαρίζει από κόσμο.

Αυτή την ώρα υπάρχει ηρεμία, λίγο νωρίτερα υπήρξε η επίθεση με φωτοβολίδες προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες του Ολυμπιακού που μπήκαν μέσα στο γήπεδο για την καθιερωμένη βόλτα. Ο Περέιρα έκανε χειρονομία προς την εξέδρα, σαν να τους έλεγε «ελάτε.

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ