2015-02-23 09:30:25
Φωτογραφία για «ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ!»
Παρά το ότι έχει μείνει στον... αέρα το θέμα του Πουλίδο, ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στον Μεξικανό επιθετικό και ποντάρει στη βοήθειά του.

Στο πρόβλημα του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής των Βοιωτών στάθηκε στις απουσίες και τόνισε πως... ποντάρει στη βοήθεια του Άλαν Πουλίδο, παρά το γεγονός ότι το θέμα του παίκτη έχει μείνει στον... αέρα.

Αρχικά, χαρακτήρισε τελικό το χθεσινό ματς, όπως και το επόμενο.

«Ήταν τελικός. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και αν δεν κάνω λάθος είχαμε από ένα δοκάρι. Στο δεύτερο δεχτήκαμε πίεση και δυστυχώς από στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχουν ακόμη εννέα ματς. Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, έκαναν ευκαιρίες. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω το ματς γιατί το Σάββατο έχουμε έναν ακόμα τελικό», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα πέναλτι, που ζητάνε οι «κυανέρυθροι». «Δεν έχω εικόνα για τα πέναλτι. Αν είχα, θα μιλούσα», απάντησε. 


Τέλος, μίλησε για το πρόβλημα της ομάδας του. «Είμαι στην ομάδα δέκα μέρες. Έχουμε καλό ρόστερ. Έχουν έρθει επτά παιδιά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι εντός έδρας εμφανίσεις.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Είναι μεγάλη απουσία ο Κονέ, έλειπε σε κάποια ματς και ο Μπουσταμάντε. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η συγκομιδή στα εντός έδρας ματς. Ποντάρουμε στη βοήθεια του Πουλίδο, αλλά δεν έχουμε ακόμα νέα. Ο Μιλιάζες ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Στάθης έπαιζε με ένεση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ