2015-02-23 11:12:30
Φωτογραφία για Την στραγγάλισε ο σύζυγός της, αφού απέσυρε τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία!
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα, στραγγαλίστηκε από το σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητο, λίγες ώρες μετά την απόφασή της να αποσύρει στο δικαστήριο τις κατηγορίες για ενδοοικογενιακή βία.

Η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε να δει τον πατέρα των δυο παιδιών της να μπαίνει φυλακή και για αυτό αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες και να ξαναπροσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση τους, για χάρη των παιδιών τους.

Ο λόγος για την Andrea Crew η οποία είχε καλέσει την αστυνομία, όταν ο σύζυγός της την είχε περιλούσει με βενζίνη και ετοιμαζόταν να της βάλει φωτιά. Τελικά όμως η γυναίκα είπε να του δώσει άλλη μία ευκαριία.

kill2.jpg

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας Caleb, που ήταν πρώην πεζοναύτης και είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, κακοποιούσε συστηματικά τη γυναίκα του, ενώ συγγενείς του ζευγαριού αναφέρουν πως αιτία των καυγάδων τους ήταν τα χρήματα. Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, το ένα ηλικίας 4 ετών και το άλλο 11 μηνών.

Ο Caleb, που κρίθηκε προφυλακιστέος, δήλωσε πως δεν μπορούσε να σταματήσει, παρόλο που εκείνη τον ικέτευε, μάλιστα χρησιμοποίησε την γραβάτα του για να την πνίξει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ