2015-02-23 18:53:03
Φωτογραφία για Spiegel: Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί ακόμη την αγάπη των Ελλήνων
«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε η διαφορά στη διαπραγμάτευση του χρέους... με τους εταίρους στην ΕΕ αλλά τώρα είναι απογοητευμένος;» διερωτάται σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα το περιοδικό Spiegel και συνεχίζει αναφέροντας πως «η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μαζί του αλλά η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να κοχλάζει» Παράλληλα στο άρθρο αναφέρεται πως οι Έλληνες είναι απογοητευμένοι από την σκληρότητα της Γερμανίας ενώ αισθάνονται υπερήφανοι για την «επανάσταση της ελληνικής κυβέρνησης». Ωστόσο τονίζεται πως όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η τρόικα άλλαξε απλώς όνομα και θα εξακολουθεί να ελέγχει τη χώρα.

«Ας περιμένουμε να δούμε και να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο, ώστε να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι διαφορετικοί », λέει στο Spiegel καταστηματάρχης από τη Θεσσαλονίκη και επισημαίνει πως αν η κυβέρνηση μπορέσει να κρατήσει μερικές από τις προεκλογικές της υποσχέσεις όπως αύξηση του κατώτατου μισθού, αύξηση του αφορολόγητου ορίου και βελτιώσεις για τους φτωχούς και τους άστεγους τότε θα ήταν πανευτυχής».

Ωστόσο το Spiegel αναφέρει στο δημοσίευμά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την οργή των ψηφοφόρων αλλά και την «υπερ-αριστερή» πτέρυγα του κόμματος οι οποίοι ασκούν έντονη κριτική και «μοιάζει σαν ένα καζάνι που βράζει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ