2015-02-23 21:12:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ... ΒΟΜΒΑ Ο ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
Μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα “Σπορ Εξπρές” ο Αντρέι Κιριλένκο, ουσιατικά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για... επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ και απάντησε σε όσους τον θεωρούν... “τελειωμένο” και ειδικά στους Σίξερς.

Όπως είπε: “Αν ήμουν τελειωμένος δεν θα έκανα τίποτα τώρα και δεν θα ετοιμαζόμουν να υπογράψω με νέα ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και αν νιώσω ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω πια, θα σταματήσω εκείνη την στιγμή και δεν θα το μετανιώσω ούτε λεπτό. Εκτός από λεφτά πρέπει να υπάρχει κίνητρο και δέσιμο. Και στη Μινεσοτα και στη Γιουτα υπήρχε αυτό, όχι όμως και στην Φιλαδέλφεια. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θέλησαν να με κρατήσουν, θα ήταν πεταμένα λεφτά για αυτούς”.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την Φιλαδέλφεια, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τους Σίξερς: “Μετά την μεταγραφή μου στους Σίξερς επί δυο εβδομάδες δεν είχα καθόλου νέα τους. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό. Κατάλαβα ότι δεν θα παίξω εκεί και ότι θα με αφήσουν ελεύθερο. Δεν πέρασα καν από ιατρικές εξετάσεις και εννοείται ότι δεν πληρωνόμουν γιατί δεν ήθελα να παίρνω χρήματα που δεν είχα δουλέψει. Και ξαφνικά στα μέσα Δεκέμβρη οι Σίξερς άλλαξαν στάση και άρχισαν να με καλούν να πάρω μέρος σε αγώνες, πράγμα που ήταν αδύνατον. Στην ουσία δεν είχα κόντρα με τους Σίξερς αλλά η παραμονή μου εκεί ήταν μια τυπική διαδικασία”
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ