2015-02-24 01:00:19
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά και τη νέα επίσκεψη οπαδών στο Ρέντη την Κυριακή και την εικόνα στο ματς με τον Παναηναϊκό στη Λεωφόρο, παρουσιάζονται πολύ προβληματισμένοι.

Οι ερυθρόλυεκοι στις μεταξύ τους συζητήσεις παραδέχθηκαν πως ο κόσμος έχει δίκιο και τόνιζαν πως πρέπει να βρουν τρόπο να παίξουν πολύ καλύτερα.

«O κόσμος μας έχει δίκιο, δεν είναι εικόνα αυτή που δείξαμε στο παιχνίδι. Θα πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα και να παίξουμε πολύ πιο καλά», ήταν ορισμένες από τις κουβέντες.

Βέβαια βασικό θέμα σε αυτά που ειπώθηκαν ήταν επίσης και τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Οι περίπου 100 οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν στο Ρέντη δεν... χαρίστηκαν πάντως στους παίκτες το βράδυ της Κυριακής. Tα μέλη της αποστολής τα «άκουσαν» από τους οπαδούς του Θρύλου και το μήνυμα από τον κόσμο ήταν ξεκάθαρο: νίκες-προκρίσεις με Ντνίπρο και ΑΕΚ και όχι άλλα... δώρα στο πρωτάθλημα.

Μήνυμα που με τον τρόπο που εκφράστηκε δεν επιδέχεται άλλη ερμηνεία. Ο κόσμος του Ολυμπιακού «χρεώνει» στους παίκτες το πως μπήκαν στο γήπεδο και ειδικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το Β' μέρος, διευκρινίζοντας πως έπρεπε να βγάλουν πάθος και ψυχή και όχι φόβο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέες εξετάσεις για τον Αλόνσο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέες εξετάσεις για τον Αλόνσο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ