2015-02-24 10:42:32
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση της Ουνικάχα Μάλαγα που υπάρχει κίνδυνος να... αποπροσανατολίσει τον Ολυμπιακό.

Η ισπανική ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο «Μάρτιν Καρπένα», οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν επιβληθεί με δυσκολία (61-69), αναγκάζοντας την αντίπαλό τους στην πρώτη ήττα της στο δεύτερο γύρο. Από τότε ακολούθησαν άλλες... έξι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του ΣΤ’ Ομίλου, μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας αρνητικό απολογισμό 1-6.

Στην αναμέτρηση της Παρασκευής (27/02, 21.45), στο ΣΕΦ, η Ουνικάχα Μάλαγα θα έρθει με αποκλειστικό στόχο το «διπλό», στην προσπάθειά της να παραμείνει... ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να της δώσει ελπίδες.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν υπερισχύει μόνο στα αποτελέσματα, με 6-1 έως τώρα, αλλά και σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες πλην των συνολικών ριμπάουντ και των ποσοστών στις ελεύθερες βολές. Προφανώς και είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, αλλά θα πρέπει να το δείξει και εντός παρκέ, παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα και στα σαράντα λεπτά του ματς. Εξάλλου, οι Ισπανοί παραμένουν επικίνδυνοι και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καμιά διάθεση να τους υποτιμήσουν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ