2015-02-24 11:49:22
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ!
Παρέμβαση με αυστηρή δήλωση αλλά όχι διακοπή του πρωταθλήματος, θα κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, λόγω των επεισοδίων στη Λεωφόρο.

Εξαρχής ο Σταύρος Κοντονής είχε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα του έργου του, την καταπολέμηση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι λοιπόν φυσικό να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα έγιναν στη Λεωφόρο στον αγώνα των "αιωνίων", ενώ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο οποίος του πρότεινε να πάρει μέτρα, μέχρι και τη... διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σταύρος Κοντονής θα βγάλει τις επόμενες ώρες ανακοίνωση με τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για την πάταξη της βίας!

Ωστόσο σε αυτά δεν θα περιλαμβάνεται η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς πρώτα θέλει να... προειδοποιήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει! Αλλωστε από την αρχή που πήρε τη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής έδειξε πως δεν είναι άνθρωπος που δρα αυταρχικά και προτιμά πρώτα τον διάλογο.

Αν φυσικά επαναληφθούν εικόνες ντροπής όπως αυτές στη Λεωφόρο, τότε όλα είναι πιθανά, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ