2015-02-24 14:17:25
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΛΟΝΣΟ
Παρατείνεται η νοσηλεία του Φερνάντο Αλόνσο στο νοσοκομείο της Καταλονίας μετά το ατύχημα που είχε την Κυριακή. Αιτία του ατυχήματος ο άνεμος, σύμφωνα με τη McLaren, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Για τρίτη μέρα παραμένει ο Φερνάντο Αλόνσο στο νοσοκομείο της Καταλονίας, όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε το πρωί της Κυριακής στις δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης. Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ισπανός πιλότος της McLaren, καθώς ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί θέλουν να είναι απολύτως υγιής προτού του δώσουν εξιτήριο.

«Η προτεραιότητά μας είναι να αναρρώσει πλήρως. Αν χρειαστεί να μείνει για δύο ή τρεις ακόμη μέρες, θα το κάνει. Δεν βιαζόμαστε», δήλωσε ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρθία-Αμπάντ.

Στο μεταξύ, η McLaren με ανακοίνωση που εξέδωσε απέδωσε σε ισχυρούς ανέμους το ατύχημα του Αλόνσο αποκλείοντας τη μηχανική βλάβη.

Η συμμετοχή του Αλόνσο στις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που θα γίνουν στη Βαρκελώνη από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου, είναι αμφίβολη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ