2015-02-24 17:18:12
Φωτογραφία για ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ «Blick» ΣΤΗΝ... «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!» (ΡΗΟΤΟ)
Από το βράδυ της Κυριακής οι εικόνες με τα αίσχη και τα επεισόδια στη Λεωφόρο κάνουν το γύρο του κόσμου.

Εικόνες ντροπής με τις επιθέσεις των «πράσινων» κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν σε προπονητή και παίκτες του Ολυμπιακού, πριν τη σέντρα του ματς, αλλά και στην εξέλιξη και στο φινάλε με τα δεκάδες αντικείμενα και τις φωτοβολίδες που εκτόξευσαν με αποδέκτες τόσο τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Η μεγάλη εφημερίδα της Ελβετίας, «Blick», ασχολήθηκε με το θέμα, δίνοντάς του μεγάλη έκταση στο κομμάτι με τις αθλητικές ειδήσεις, αφού αποτελεί το βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο του ενθέτου της. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φωτοβολίδα που τραυμάτισε στο χέρι τον Παϊτίμ Κασάμι πριν τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και είναι μια εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου.

Οι συμπατριώτες του μέσου του Θρύλου σχολιάζουν: «Επίθεση με φωτοβολίδα στον Κασάμι», ενώ συμπληρώνουν ακόμα:


«Η ντροπή της Αθήνας!», σχολιάζοντας ότι ο μέσος του Ολυμπιακού επλήγη από μια φωτοβολίδα που τον έκαψε στο χέρι, καθώς εκεί τον πέτυχε.

Υπάρχουν και δύο άκρως αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες που παρουσιάζουν το περιστατικό του τραυματισμού του Κασάμι, ενώ στην ανάλυση που γίνεται περιγράφονται με... λεπτομέρειες όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.

Οι Ελβετοί σημειώνουν ακόμα ότι ο Κασάμι έχει δύο εγκαύματα στο χέρι και πως ήταν σοκαρισμένος με ό,τι συνέβη. Στην ιστοσελίδα μάλιστα υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τον τραυματισμό του Ελβετού μέσου του Θρύλου.

Αυτό που τονίζεται κατ’ επανάληψη στο δημοσίευμα είναι πως επρόκειτο για την «ντροπή της Αθήνας», ενώ στέκονται αρκετά και στην παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βίτορ Περέιρα.

Ο πρόεδρος του Θρύλου σχολίασε μετά το ματς: «Αυτό ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν σκηνές από τον πόλεμο στο Ιράκ», ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε:

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα είναι γίνει αυτό το παιχνίδι!»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ