2015-02-25 06:04:05
Φωτογραφία για Η Apple στην πρώτη θέση με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο
Από το 2007 και την παρουσίαση του πρώτου iPhone η Apple συνεχίσει να... παρουσιάζει αύξηση στην δύναμη της τόσο σε ότι αφορά τις πωλήσεις και τα κέρδη όσο και στην γκάμα των προϊόντων της.

Σήμερα και για 8η συνεχή φορά η Apple ήρθε πρώτη στην λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο με τα iPhone 6 και 6 Plus να έχουν βοηθήσει στα μέγιστα για αυτή την επιτυχία ειδικά με τα ρεκόρ πωλήσεων που σημειώνουν. Η Google ήρθε στην δεύτερη θέση.

Η λίστα αυτή είναι του Fortune που συγκεντρώνει τα αποτελέσματα από τις γνώμες 4.104 ειδικών όπου μέσα σε αυτούς συναντούμε προέδρους εταιρειών, υψηλόβαθμα στελέχη και αναλυτές ασφαλείας.

Όλοι πρέπει να δώσουν μια λίστα με τις 10 εταιρείες που θαυμάζουν περισσότερο στον κόσμο.

Επίσης υπάρχει επιπλέον και ένα σύστημα βαθμολόγησης για τις εταιρείες της λίστας πάνω σε θέματα όπως η καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, κοινωνική ευαισθησία, ποιότητα στην διαχείριση, οικονομική πρόοδος, αξία επένδυσης σε βάθος χρόνου, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και διεθνή ανταγωνιστικότητα.


Η Apple κατάφερε να πάρε 1 σαν βαθμολογία σε κάθε κατηγορία – το καλύτερο δυνατό σκορ – και έτσι για 8η χρονιά ήρθε πρώτη.

Η λίστα διαμορφώθηκε ως εξής, σύμφωνα με το appleworldhellas.com:

1. Apple

2. Google

3. Berkshire Hathaway

4. Amazon.com

5. Starbucks

6. Walt Disney

7. Southwest Airlines

8. American Express

9. General Electric
10. Coca-Cola Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ