2015-02-25 11:12:28
Φωτογραφία για Μάκη, σώσε με! Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Ελένη...
Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τρόμαξε πολύ για το μωρό της λίγες μέρες πριν γεννήσει ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Ήταν το τελευταίο που περίμενε λίγες ημέρες πριν μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τέταρτο παιδί της.

Δεν της έφτανε η αγωνία της για τον τοκετό, το τρέξιμο για την εκπομπή της προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο διάστημα της απουσίας της και η κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο, η οποία δεν μπορεί να γεφυρωθεί με τίποτα, ήρθε και ένας νέος "πόλεμος" για να ξυπνήσει τον χειρότερο εφιάλτη της.

Οι φωνές της ακούγονταν σε όλο το στούντιο. Η Ελένη είχε βγει εκτός εαυτού, αλλά ο εκνευρισμός ανέβασε την πίεσή της, είχε ταχυπαλμίες και έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα η οργή που ένιωθε να μετατραπεί σε τρόμο. "Σώσε με! Χάνω το παιδί μας" ούρλιαζε στον αγαπημένο της Μάκη, την ώρα που η δυσφορία μεγάλωνε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.


Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν δραματικές, αφού η Ελένη δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Η... κακή μέρα φάνηκε πάντως από το πρωί. Για πρώτη φορά, από τη στιγμή που πάρκαρε το αυτοκίνητό της μέχρι που ανέβηκε στο γραφείο της δεν μίλησε σε κανέναν, ενώ τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της δεν τα αποχωρίστηκε ούτε στιγμή. Ίσως ήθελε να κρύψει την οργή της. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού... έβγαζε καπνούς και αυτό γινόταν αντιληπτό από... μίλια μακριά. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της φαινόταν ότι είχε πάρα πολλά νεύρα, βάζοντας τις φωνές σε στενούς της συνεργάτες.

«Δεν θα περάσει έτσι»

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ από νωρίς, παρά την προσπάθεια των δικών της ανθρώπων να την ηρεμήσουν.

Άδικος κόπος όμως. Η Ελένη δεν άκουγε τίποτα από όσα της έλεγαν. Αμίλητη είχε καρφώσει το βλέμμα της στο δημοσίευμα που είχε τυπώσει. Ήταν το κείμενο που είχε αναρτήσει στο προσωπικό της blog η εκδότρια εβδομαδιαίου περιοδικού, Έλενα Μακρή.

Η επίθεση στο πρόσωπό της ήταν ολομέτωπη λόγω της γνωστής κόντρας για τη φωτογραφία της παρουσιάστριας με τα παιδιά της που την εκνεύρισε και την οδήγησε στο δικαστήριο. Η Μακρή ανάμεσα σε άλλα υποστήριζε ότι "η Μενεγάκη βαριέται στην εκπομπή της και μεταδίδει αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της". Για την εκπομπή της έγραψε ότι "μπορείς να τη δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία", ενώ άφηνε αιχμές ακόμη και για τα βραβεία που έπαιρνε τόσα χρόνια η παρουσιάστρια.

Η Ελένη το διάβαζε και το ξαναδιάβαζε. Δεν άκουγε τίποτα από όσα της έλεγαν οι συνεργάτες της.

Ήταν ανέκφραστη και αμίλητη. Κοιτούσε μόνο το δημοσίευμα, αλλά από μέσα της "έβραζε". Και ξαφνικά ήρθε το "μπαμ". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ