2015-02-25 12:00:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο μυστικός αρραβώνας της Δούκισσας και η εγκυμοσύνη!
Είναι ερωτευμένη και πλέον το φωνάζει με κάθε τρόπο. Τα κουφέτα έρχονται ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Στην αρχή δεν μιλούσε καθόλου. Μετά με χαμόγελα και υπονοούμενα παραδέχτηκε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Η Δούκισσα δεν μπορούσε να κρύψει όμως τον έρωτά της αλλά και πόσο ερωτευμένη νιώθει. Πλέον το φωνάζει! Και όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Η φωτογραφία που "ανέβασε" στο διαδίκτυο με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η οποία την έδειχνε αγκαλιά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη φανέρωνε ότι η παρουσιάστρια στην προσωπική της ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της και "πετάει" στον έβδομο ουρανό.

Είναι άξιο αναφοράς ότι η Δούκισσα για πρώτη φορά δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες με σύντροφό της. Δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε ακόμη και στον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον Χρήστο Χολίδη. Στις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή ήταν πάντα φειδωλή και γι' αυτό η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε αίσθηση. Όμως η παρουσιάστρια για πρώτη φορά στη ζωή της νιώθει τόσο ερωτευμένη και πλέον δείχνει ότι δεν λογαριάζει τίποτα. Ο Δημήτρης της έχει πάρει τα μυαλά κι εκείνη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.


Σε στενό κύκλο

Τόσο ευτυχισμένη μάλιστα που ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί, αφού γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα φορέσουν βέρα στο αριστερό.

Η Δούκισσα άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία και τώρα θεωρεί ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της.

Βέβαια και οι δύο θέλουν ο αρραβώνας τους να γίνει σε πολύ στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και ο επιχειρηματίας αποφεύγει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Και από τη στιγμή που και οι δυο τους είναι full in love μην αποκλείσετε να φάμε σύντομα και κουφέτα. "Χρόνια πολλά.

Γιορτάζουμε κάθε μέρα", έγραψαν κάτω από την κοινή τους φωτογραφία δείχνοντας ότι ο έρωτάς τους όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ