2015-02-25 13:13:53
Φωτογραφία για Η πρώτη μεγάλη συμφωνία του Προέδρου στη Μόσχα...
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Δούμας Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Ρωσική Δούμα, επικύρωσε την επέκταση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της Κύπρου, η οποία θα ξεκινήσει το 2022 με επιτόκιο 2,5% και όχι το 2018 όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Ο Πρόεδρος της Δούμας χαρακτήρισε την Κύπρο ως τον πλέον αξιόπιστο εταίρο της Ρωσίας, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Δούμας για την στήριξή του στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι η Κύπρος ανέκαθεν υποστήριζε ότι το Ουκρανικό πρέπει να επιλυθεί όχι με στρατιωτικά μέσα, αλλά μέσω της διπλωματικής οδού και ότι η Κύπρος υποστηρίζει τις δύο συμφωνίες του Μινσκ.

Ο κ. Ναρίσκιν από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στήριξη που παρείχαν στη Μόσχα οι Κύπριοι Βουλευτές στο πλαίσιο συζήτησης στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Με το πέρας της συνάντησης ο Νίκος Αναστασιάδης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Κόκκινη Πλατεία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ