2015-02-25 14:13:27
Φωτογραφία για Μ.Βαρβιτσιώτης: Δεν θα δεχτούμε τα βαφτίσια της συμφωνίας, δεν θα συμπράξουμε στο δούλεμα του ελληνικού λαού
Από τη Βουλή θα περάσουν δύο πράγματα: η παράταση αλλά και τα μέτρα που συνοδεύουν την παράταση αναφέρει στον Focus Fm 103,6 ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

"Είχαμε ψηφίσει τα Χριστούγεννα παράταση και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την ξαναψηφίσουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν θα δοθεί "λευκή επιταγή χωρίς πολιτική διαπραγμάτευση" σε ότι αφορά τα μέτρα που προωθούνται από τη νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε: "Δεν θα δεχθούμε τα βαφτίσια, τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για κάτι καινούριο, δεν θα δεχθούμε, ότι αυτό το οποίο είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση το βαφτίζουμε διαφορετικά και το φέρνουμε ως νέα σημαντική επιτυχία γιατί αλλιώς θα συμπράτταμε στο δούλεμα της ελληνικής κοινωνίας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τη διαφοροποίηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στα θέματα ιδιωτικοποίησης σε τομείς ενέργειας ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως "καλά αυτό θα το δούμε" συμπληρώνοντας πως "η εξουσία είναι πολύ γλυκιά", κάτι που φάνηκε από την "εκκωφαντική σιγή του κ. Καμμένου": "Δεν υπάρχει ούτε ανακοίνωση του κόμματος σε σχέση με την συμφωνία, υπάρχει σιγή ιχθύος, από εκεί που μας έλεγαν πριν από λίγες ημέρες πως θα το κάνουν Κούγκι".


Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε, πως "ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υλοποιήσει με μεγαλύτερο κόστος για τη χώρα το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας."

Αναφέρθηκε μάλιστα σε στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στο ρεαλισμό κάτι το οποίο, όπως τόνισε, έχει πολικό κόστος αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει χωρίς εσωτερικούς τριγμούς.

Όσον αφορά στις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε: "όποιος θέλει να αμφισβητήσει τον Αντώνη Σαμαρά και όποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τον Σαμαρά να βγει ευθέως και να το πει".

Μιλώντας τέλος για τα αίτια της ήττας της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως δεν ευθύνεται μόνο η πολιτική που άσκησε, χαρακτηρίζοντας την επιβεβλημένη, από την άλλη όμως υπήρχαν και περιθώρια διαφορετικού χειρισμού σε συγκεκριμένα θέματα παρ όλα αυτά όπως είπε "όλα αυτά υπάρχουν περιθώρια να συζητηθούν και να λυθούν", καθώς η χώρα πλέον δεν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ