2015-02-25 15:29:34
Φωτογραφία για Σπαραγμός για την άδικο χαμό του 30χρονου στην Ηλεία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του! [photos]
Από τη «γειτονιά των αγγέλων» χαμογελά πλέον ο 30χρονος Βασίλης Βασιλικιώτης από το Χάβαρι Αμαλιάδας Το ρολόι έδειχνε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και οι δείκτες του σταμάτησαν για πάντα για το Βασίλη εκεί… στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού.

Το αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto που οδηγούσε ο 30χρονος και είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αν και η ολισθηρότητα του δρόμου εξαιτίας της βροχόπτωσης φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά- Αθήνα και μετέφερε 45 επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και στο σημείο έσπευσαν 7 άνδρες της Πυροσβεστικής της ΒΙ.ΠΕ Πατρών με 3 οχήματα, καθώς και ένα όχημα της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του.


Ο Βασίλης απεγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα, ήταν όμως πολύ αργά αφού είχε βρει ακαριαίο θάνατο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε και επίσημα από τους γιατρούς ο θάνατός του, ο οποίος επήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο σημείο του τροχαίου η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων διεκόπη προσωρινά, ενώ οι επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου ήταν όλοι καλά στην υγεία τους, σοκαρισμένοι ωστόσο από το τροχαίο.

Η είδηση του θανάτου του 30χρονου μεταδόθηκε πολύ γρήγορα στην Αμαλιάδα και το Χάβαρι και σκόρπισε στους πάντες ανείπωτη θλίψη. Όσοι γνώριζαν τον Βασίλη είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, ήταν το ευγενικό, το καλοσυνάτο παιδί με το χαμόγελο που σκόρπιζε στιγμές ευθυμίας με το μπουζούκι και τα τραγούδια του.

Χθες το μεσημέρι, οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός του, συγγενείς και φίλοι του είπαν το στερνό αντίο στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Χαβαρίου, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία. Εκεί ήταν και οι φίλοι που τραγουδούσαν μαζί σε καταστήματα της περιοχής και του αφιέρωσαν ένα τελευταίο τραγούδι. Συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία του τραγούδησαν το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη: «Το τελευταίο βράδυ μου» έτσι… σαν αποχαιρετισμό, αν και ο Βασίλης θα τους τραγουδά από εκεί ψηλά
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ