2015-02-25 17:49:02
Φωτογραφία για Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πολωνικού Στρατηγείου Χερσαίων Επιχειρήσεων της Κρακοβίας (LCC Krakow) στο Στρατηγείο της EUFOR RCA, στη Λάρισα
Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πολωνικού Στρατηγείου Χερσαίων Επιχειρήσεων της Κρακοβίας (LCC Krakow) στο Στρατηγείο  της EUFOR RCA, στη Λάρισα.

Η Πολωνική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε διεξοδικά για τις επιχειρησιακές δυνατοτότητες του Στρατηγείου, τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και τα επιτεύγματα της EUFOR RCA.

            Οι Πολωνοί Αξιωματικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις διαδικασίες ενεργοποίησης και επάνδρωσης του Στρατηγείου, για την αρχιτεκτονική των επικοινωνιών, για θέματα Διοικητικής Μέριμνας, επικεντρώνοντας στην σύναψη συμβολαίων για την κατασκευή στρατιωτικής βάσης και τέλος για την υλοποίηση των  Στρατηγικών Αερομεταφορών.

            Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Λάρισα, οι Πολωνοί Επιτελείς επωφελήθηκαν από τις επιχειρησιακές εμπειρίες και τα διδάγματα που αποκομίσθηκαν από την Στρατιωτική Επιχείρηση της ΕΕ. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ομολόγους τους και να ανταλλάξουν ιδέες για σύγχρονες επιχειρησιακές διαδικασίες που εφαρμόσθηκαν από το Στρατηγείο της Λάρισας, για την υιοθέτηση και εφαρμογή τους σε τυχόν μελλοντικές επιχειρήσεις, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ