2015-02-26 09:32:06
Φωτογραφία για Πόλεμος Μητροπολίτη Καλαβρύτων-Δαμασκηνού για τον εγκλεισμό του Πατριάρχη Ειρηναίου
Την δυσαρέσκειά του και την αντίδραση του εξέφρασε ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου... στην Αθήνα, Δαμασκηνός εκ μέρους του Πατριάρχη Θεόφιλου για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hellasforce θέμα ήταν ο εγκλεισμός του Πατριάρχη Ειρηναίου που ζει ακόμη έγκλειστος στο κελί του με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ενώ το πατριαρχείο διατείνεται ότι ο Ειρηναίος παραμένει κλεισμένος με δική του απόφαση , τα γεγονότα δείχνουν ότι τον κλειδώνουν καθημερινά για να μην τον επισκέπτεται κόσμος.

Το γεγονός παρά του ότι έχει αναδειχθεί στο παρελθόν με τον έγκλειστο Πατριάρχη, καμία αρχή ούτε ανθρωπιστική, δεν έχει ενδιαφερθεί. Από την άλλη πλευρά ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είναι ο μόνος από τους μητροπολίτες που έχει ασχοληθεί με το θέμα και διαρκώς δημοσιεύει άρθρα του με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει την σημερινή διοίκηση του Πατριαρχείου.

Έκλεισε ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών λοιπόν ο Δαμασκηνός και τον επισκέφθηκε για να του παραπονεθεί για την δράση του Καλαβρύτων .

Ο Αρχιεπίσκοπος που δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ γι αυτό το θέμα όπως και για πολλά άλλα κάλεσε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων για απολογία.

Αναμένεται λοιπόν σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες στην Αθήνα για να απολογηθεί στον αρχιεπίσκοπο για το θέμα Ειρηναίου και για τις βολές του εναντίον της διοίκησης του Πατριαρχείου που αφήνουν τον Ειρηναίο να σβήνει κάθε μέρα στο κελί του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ