2015-02-26 11:51:28
Φωτογραφία για Παραλίγο τραγωδία με βρέφος στα Τρίκαλα...
Κινδύνεψε η ζωή του λόγω του κλεισίματος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων Παρολίγον τραγωδία στα Τρίκαλα με ένα παιδί ηλικίας μόλις 12 μηνών το οποίο υπέστη αλλεργία και δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από το Νοσοκομείο Τρικάλων καθώς η παιδιατρική κλινική ήταν κλειστή.

Το παιδάκι προχθές γύρω στις 8 το βράδυ έφαγε ένα μικρό κομμάτι χαλβά με σουσάμι και υπέστη οξεία αλλεργία, παρουσιάζοντας δύσπνοια και εμετούς με αποτέλεσμα οι γονείς του να επικοινωνήσουν με τον παιδίατρό τους ο οποίος τους είπε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο.

Ποιο νοσοκομείο όμως, όταν η Παιδιατρική Κλινική ήταν κλειστή;

Ο χρόνος χάνονταν και οι γονείς αλλόφρονες βλέποντας το παιδάκι τους να χειροτερεύει ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Καρδίτσας.

Στη διάρκεια της διαδρομής ευτυχώς η μητέρα του παιδιού που είναι γιατρός είχε μαζί της κορτιζόνη και έκανε ενδομυική ένεση στο παιδί και έτσι σώθηκε.


Οι γονείς του παιδιού που τώρα είναι καλά στην υγεία τους επικοινώνησαν με το trikaladay, περιγράφοντας το περιστατικό με στόχο να ευαισθητοποιηθούν  οι αρμόδιοι και να στελεχώσουν την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων με παιδιάτρους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού «Είναι ντροπή για τον νομό να μην έχει άμεση πρόσβαση στην υγεία. Μιλάμε για μωρά, παιδάκια! Κι αν δεν ήμουν η ίδια γιατρός κι αν δεν είχα τις γνώσεις και τα φάρμακα μαζί μου τι θα γινόταν»;

Καλύτερα να μην σκεφτούμε καν τι μπορεί να γινόταν Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ