2015-02-26 12:32:19
Φωτογραφία για ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Σταύρος Κοντονής ανέβαλε το πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκας και πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν από την ΕΠΟ να ορίσουν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις... 4 Μαρτίου.

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μην γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο για την Σούπερ Λίγκα ανοίγει τον δρόμο για τον ορισμό του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Ενωσίτες.

Από την στιγμή που η αναβολή αφορά μόνο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δίνει την δυνατότητα στην ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου κανονικά για τις 4 Μαρτίου.

Και αυτό γιατί ως λόγος μη ορισμού της ρεβάνς ήταν το προκαθορισμένο για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον ο αγώνας αυτός δεν θα διεξαχθεί και στην ΑΕΚ περιμένουν να οριστεί κανονικά από την ΕΠΟ το ματς στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/3).

Στην ΑΕΚ περιμένουν άμεσα τον ορισμό από την ΕΠΟ αφού ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει αναφερθεί για αναβολή αγώνων Κυπέλλου, και θεωρούν ότι άμεσα θα πρέπει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ορίσει τον αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση η στάση της θα θεωρηθεί ως... ύποπτη, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ