2015-02-26 13:48:47
Φωτογραφία για Δεν την αφήνει σε ησυχία την Καινούργιου: Το καρφί της Μπέττυς Μαγγιρά για την Κατερίνα που θα προκαλέσει! [video]
Ένα σχόλιο της Μπέττυς Μαγγιρά, στάθηκε αρκετό για να δημιουργήσει σάλο στο πλατό της εκπομπής του Γιλώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της παρουσιάστριας του «Όλα Παίζουν» στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή  «ΟΚ@night», και το οποίο αφορούσε την συμπαρουσιάστριά της Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε για το πως προέκυψε η φετινή της συνεργασία με τον Alpha, εξηγώντας πως εκείνη μαζί με την Αλέκα Καμηλά είχαν πάει στον Τζώνη Καλημέρη για να προτείνουν μία εκπομπή. Στο δεύτερο ραντεβού όμως, τις ενημέρωσαν ότι επειδή εκκρεμούσε το συμβόλαιο της Κατερίνας με τον σταθμό, θα συμμετείχε και εκείνη στο καινούριο concept του καναλιού.

«Εγώ με την Καμηλά προτείναμε μια εκπομπή στον Τζώνη Καλημέρη. Μας είπαν αν μας ενδιαφέρει η ζώνη. Στο δεύτερο ραντεβού που πήγαμε μας είπαν ότι θα ήταν και η Κατερίνα γιατί έχει συμβόλαιο με το σταθμό. Εμείς πήγαμε ντουετάκι», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όπως και να  έχει η ατάκα της αυτή, αποτέλεσε σπόντα που η ομάδα του «Πρωινού» δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη.

Δείτε το βίντεο:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ