2015-02-26 14:10:13
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΩΡΙΣ... ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Ο Χέντβιγκες Μαντούρο κάνει λόγο για... τρελούς ανθρώπους, αναφερόμενος στα επεισόδια της Λεωφόρου, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ούτε κουβέντα φυσικά για τα... αίσχη της Τούμπας πέρσι στο Κύπελλο, αλλά και για τα φετινά που από θαύμα γλίτωσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, με το σίδερο που "έφαγε" από τα "καλόπαιδα" της ομάδας του. Χωρίς βέβαια να έχει άδικο ότι τέτοια πράγματα είναι καταδικαστέα από όποιον και αν προέρχονται, δεν είναι δυνατόν να κρίνει κανένας επιλεκτικά, όπως ο εν λόγω κύριος!

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τα όσα συνέβησαν στη νίκη (2-1) του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου, το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο ντέρμπι δεν είναι οπαδοί. Είναι τρελοί! Είναι ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα αυτό που συνέβη στο συγκεκριμένο παιχνίδι... ».


Επιπλέον, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν με τους Μαρινάκη και Αλαφούζο στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, είπε: «Φανταστείτε ο Μαρκ Όβερμαρς να θέλει να ρίξει μπουνιά στον Μάρσελ Μπραντς της Αιντχόφεν! Δεν γίνονται αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να δίνουν το παράδειγμα στους φιλάθλους των ομάδων τους...».

Κλείνοντας, ο άνθρωπος που ήρθε σε επαφή με τον Μαντούρο κάνει λόγο για πρόθεση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην παρακάτω δήλωση του παίκτη: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά το πρωτάθλημά τους. Πάντα κάτι συμβαίνει. Εγώ θέλω απλά να παίξω μπάλα...».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ