2015-02-26 14:34:12
Φωτογραφία για Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η... ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Τυχερός που έφυγε... αρτιμελής από τη Λεωφόρο μπορεί να αισθάνεται ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος χαρακτήρισε τα αίσχη της Λεωφόρου, ως τη... χειρότερη εμπειρία της ζωής του!

Ο Σουηδός μέσος του Ολυμπιακού, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τα όσα πέρασε αυτός και οι συμπαίκτες του την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν χάος. Η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει έως τώρα. Ήταν χάος», ανέφερε ο Ντουρμάζ και μίλησε για το κόρνερ που πήγε να εκτελέσει, αλλά... τον χτύπησαν με αντικείμενα από την εξέδρα.

«Οι οπαδοί πήραν την μπάλα και αρνήθηκαν να τη δώσουν. Μου πέταξαν βροχή από αναπτήρες και πολλά αντικείμενα. Ίσως να τους έπαιρνα και να άνοιγα κατάστημα με αναπτήρες. Ήμουν προετοιμασμένος γιατί είμαι αυτός που εκτελώ τα κόρνερ. Όταν πήγα να το εκτελέσω, με πέτυχε ένα αντικείμενο».

Συνεχίζοντας ο Ντουρμάζ, είπε... «Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωή μου. Στην Τουρκία, οι οπαδοί τραγουδούσαν και σε άφηναν να κάνεις προθέρμανση, όχι όπως εδώ που σου πετάνε καπνογόνα και φωτοβολίδες, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα».


Τέλος, αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ντουρμάζ εξέφρασε την απορία του γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Πανθηναϊκός και τώρα την... "πληρώνουν" όλες οι ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά... «Δεν ξέρω τι να πω... Είναι παράξενο γιατί υπάρχουν νόμοι. Τώρα υποφέρουν όλες οι ομάδες. Αντιθέτως, έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που τα έκαναν. Τώρα όλοι καθόμαστε και περιμένουμε. Όλοι εύχονται να βρεθεί μια καλή λύση στο μέλλον με νέους κανονισμούς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ