2015-02-26 15:44:38
Φωτογραφία για ANATΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Aυτή είναι η τραγική ιστορία της μάνας που αυτοκτόνησε μαζί με τον γιο της
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, από την διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιου, οι οποίοι έπεσαν από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν Η 63χρονη Κατερίνα Αμπελιώτη και ο 27χρονος Αναστάσιος-Μάριος Μερσίνας, βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ο Γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.

Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την οδήγησε στην απελπισία.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά την οικογενειακή τραγωδία, οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 63χρονης που προανήγγειλε την αυτοκτονία, κατηγορώντας το ΙΚΑ και τη δικαιοσύνη.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας. Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Η μητέρα σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ