2015-02-27 00:46:00
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός εκτός Ευρώπης
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές ωστόσο ισοφαρίστηκε και έμεινε εκτός Ευρώπης μετά το 2-2 με τη Ντνίπρο. Κόκκινη ο Μιλιβόγιεβιτς στο 51'. Αποδοκιμασίες στο τέλος.

Α' Ημίχρονο: Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Περέιρα τον Ολυμπιακό με στόχο τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Ουκρανούς (επίσης 4-2-3-1). Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν δυνατά το ματς, βρήκαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 10' που έβγαλε ο Μπόικο και γενικά με την ορμή του Γεώργιος Καραϊσκάκης έδειχναν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Στο 14' ο Μήτρογλου υποδέχθηκε στην περιοχή την ωραία κάθετη του Μιλιβόγιεβιτς και εκτέλεσε τον Μπόικο για το 1-0!

Το Φάληρο σηκώθηκε στο πόδι και ο Ολυμπιακός έδειχνε σε καλό δρόμο. Η αμυντική αστάθεια ωστόσο, που τόσο τους έχει κοστίσει στα τελευταία ματς έπισκέφθηκε και πάλι τους πρωταθλητές. Οι Ουκρανοί εκτέλεσαν φάουλ με τον Κονοπλιάνκα που βρήκε εντελώς μόνο τον Φεντέρτσκι στην περιοχή, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ρομπέρτο (22'). Από εκεί και μετά τα πράγματα έμοιαζαν βουνό για τους πρωταθλητές, οι οποίοι δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, δείγμα και της κακής ψυχολογίας από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Ντνίπρο πίεσε στο κέντρο, έκλεψε μπάλες και προσπάθησε να χτυπήσει στην ευάλωτη άμυνα του Ολυμπιακού.


Στο 34' ο Ρομπέρτο έβγαλε δύσκολο σουτ του Κονοπλιάνκα, ενώ ο ίδιος παίκτης σούταρε ελάχιστα άουτ λίγα λεπτά μετά. Η πρόκριση είχε κάνει φτερά, κυρίως από την παιδική αντίδραση της άμυνας στο γκολ της Ντνίπρο, αλλά και τις ουκ ολίγες ανορθογραφίες στο κομμάτι δημιουργία που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

Πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ