2015-02-27 06:31:06
Φωτογραφία για «Όταν έχεις περάσει τα 40 και πονάς κάθε μέρα...»
Ένας χαρακτηρισμός ταιριάζει σε όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην... Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή-Λυμπέρη: Η κόντρα της χρονιάς. Μία κόντρα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περιοδικών, ιστοσελίδων και εκπομπών την περασμένη εβδομάδα. Το... σίριαλ είχε αρκετά επεισόδια και δηλώσεις εκατέρωθεν.

Μια νέα δήλωση έρχεται τώρα από την γνωστή εκδότρια , που αν της δώσουμε προσοχή, δε δείχνει -στην ουσία της- να ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά να κρύβει μέσα της μία προσωπική εξομολόγηση, ίσως και το κίνητρο της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη να ριχτεί στη μάχη με αντίπαλο την πάλαι ποτέ φίλη της, Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν υπάρχει δικαστική διαμάχη και κάποιοι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν και πάλι τις δουλειές τους πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί. Δεν μου αρέσει να λύνονται τα θέματα με απόλυτο δικαστικό χαρακτήρα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Δεν βοηθούν σε τίποτα. Όταν έχεις περάσει τα 40, όταν έχουν καταρρεύσει πράγματα, όταν πονάς κάθε μέρα, δεν υπάρχει θέμα αναθεώρησης, έρχεται η στιγμή που τα λες.Είμαι πάντα ειλικρινής..».


Η δήλωση έγινε χθες το βράδυ στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που παρευρέθηκε η εκδότρια. Προφανέστατα για τους γνωρίζοντες και όσους μπορούν να καταλάβουν, η μετάφραση είναι απλή: μετά την κατάρρευση του ομίλου Λυμπέρη, το τέλος της λαμπερής εποχής, της παντοδυναμίας, του ελέγχου και της συνεργασίας με το star system, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έμαθε να σκέφτεται και να πράττει με άλλο τρόπο. Πιο ταπεινό, προφανώς ουσιαστικότερο και δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα πράγματα, όπως την αξιοπρεπή «επιβίωση» και την αλήθεια χωρίς περιστροφές και διπλωματία. Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη μοιάζει να περιγράφει τον εαυτό της και όσα νιώθει, χωρίς να κάνει ευθεία αναφορά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ