2015-02-27 19:46:14
Φωτογραφία για «ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ»
Αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Γιάννη Κατσίμπρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δηλώνει ο βοηθός προπονητή του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή του Γιάννη Κατσίμπρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα, την Κυριακή (1/3) έχει ξεκινήσει. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών και ο Γιάννης Κατσίμπρας είναι πανέτοιμος για να λάβει μέρος στους αγώνες στην κατηγορία των -80kg.

Ο βοηθός προπονητή του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, Νίκος Κυρίτσης αναφερόμενος στην συμμετοχή του Κατσίμπρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δήλωσε:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα και ήρθε η ώρα να βγει στο τερέν όλη αυτή η προσπάθεια και ο ιδρώτας. Στόχος μας σαν τμήμα είναι κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη Εθνική διοργάνωση και ο λόγος που δουλεύουμε τόσο καιρό. Περιμένουμε μια καλή εμφάνιση από τον αθλητή μας και εγώ και ο Δάσκαλος Μιχάλης Μουρούτσος, είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα έρθει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ