2015-02-28 14:40:28
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή της Καραβάτου! Το θεωρώ μικροπρέπεια! - Η ερώτηση που τον έκανε έξω φρενών
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και ενώ μιλούσε για τη δουλειά του τα θεατρικά του σχέδια όλα άλλαξαν κατόπιν της ερώτησης που δέχτηκε σχετικά με... την προσωπική του ζωή.

Η συνεργάτιδα της εκπομπής Όλγα Λαφαζάνη, θεώρησε ότι έπρεπε να περάσουν σε άλλον τομέα της ζωής του και... εκτόξευσε στον ηθοποιό ερώτηση-κόλαση -όπως αποδείχθηκε. Όταν ο Αλέκος Συσσοβίτης άκουσε να τον ρωτάει αν αν σκέφτεται να παντρευτεί, απάντησε εντονότατα και φανερά θυμωμένος: «Πλέον δεν θα απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις. Τι νοιάζει τον κόσμο αυτό; Εσύ θα παντρευτείς;».

Η Όλγα Λαφαζάνη τον ενημέρωσε ότι είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, ενώ στο πλαίσιο του κατευνασμού των πνευμάτων του είπε ότι η ερώτησή της δεν ήταν αν θα παντρευτεί κάποια συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά αν γενικά σκέφτεται στο μέλλον να παντρευτεί. Ο Αλέκος Συσσοβίτης, σταθερός στην άποψή του περί προσωπικών, της είπε: «Ωραία, εσύ θα παντρευτείς για τρίτη φορά στο μέλλον;... Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος δεν νοιάζεται για αυτά. Το θεωρώ μικροπρέπεια».

Χρέη πυροσβέστη ανέλαβε η Κατερίνα Καραβάτου και το θέμα (σχεδόν) τελείωσε εκεί.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ