2015-02-28 16:58:07
Φωτογραφία για Λαφαζάνης: Έχει προβλήματα η συμφωνία - Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας
Eμμεση κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμφωνία με τους εταίρους ασκεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην «Αγορά», κάνοντας λόγο για... «ασάφειες και κρίσιμα προβλήματα του κειμένου». Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ξεκαθαρίζει δε εκ νέου ότι «παρά τη συμφωνία θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας»

«Εμείς πάντα θα εκφράζουμε στις συλλογικές μας διαδικασίες ελεύθερα τις απόψεις μας. Και αυτό δεν είναι αδυναμία, όπως λένε οι αντίπαλοι μας αλλά μεγάλο πλεονέκτημα και δύναμη για τον ίδιο τον τόπο. Η σιωπή των αμνώνδεν ταιριάζει στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι δημοκρατία» διευκρινίζει.

«Πράγματι η συμφωνία με τους λεγόμενους εταίρους παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα προβλήματα δεν πρέπει καιδεν πρόκειται να μας εμποδίσουν να εφαρμόσουμε το ριζοσπαστικό πρόγραμμα μας» εξηγεί.

Ο υπουργός, όπως αναμεταδίδει ο Skai, προσθέτει ότι δεν θεωρεί ότι είναι απαραίτητο αλλά ούτε υποχρεωτικό η συμφωνία με τους πιστωτές να εγκριθεί από τη Βουλή. «Τόσο ο χαρακτήρας αυτής της συμφωνίας όσο και το περιεχόμενο της δεν είναι τέτοια που να μπορούν να περιβληθούν με τη μορφή νόμου» σχολιάζει.


«Η χώρα μας δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών δημοσιών τομέων και επιχειρήσεων της οικονομίας μας ή δημοσίων ακινήτων -φιλέτων. Πολύ περισσότερο η κυβέρνηση μας δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως ιδιωτικοποίηση στο χώρο της ενέργειας ξεκαθαρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ