2015-03-01 14:41:22
Φωτογραφία για Αχαΐα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ευάγγελος Παΐζης
«Έφυγε» από τη ζωή, ξαφνικά προδωμένος από την καρδιά του, ο Ευάγγελος Παΐζης. Ο συνταξιούχος πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ, ήταν 75 ετών και ζούσε με τη σύζυγό του Τασία στην Κάτω Αχαΐα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία με ευγενικό προφίλ. Ο Ευάγγελος Παΐζης είχε αποκτήσει δύο κόρες. Την Νινέττα και την Ασπασία Παΐζη, οι οποίες διαμένουν στην Πάτρα όπου και εργάζονται.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του αγαπημένου τους πατέρα, συγκλόνισε τις δύο αδερφές, οι οποίες είχαν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη στιγμή υγείας και βρίσκονταν και οι δύο στην Αθήνα την ημέρα που ο 75χρονος «έφυγε» από τη ζωή.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της Νινέττας Παΐζη, η οποία έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

«Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους σας για τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση σας για την δύσκολη στιγμή που περνάω! Αφού οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι τη στιγμή που ξύπναγε η Ασπασούλα από την νάρκωση του χειρουργείου, ο μπαμπάς μου κοιμόταν για πάντα! Αυτό από μόνο του ειναι παρανοϊκό και δεν ξερω πως αντιμετωπίζεται! Επίσης ήθελα σας ευχαριστήσω και για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας για την υγεία της Ασπασούλας που απ´οτι φαίνεται έπιασαν τόπο αφού η ανάρρωσή της ειναι θεαματική! Χίλια ευχαριστώ κ πάλι!».

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ