2015-03-01 18:47:57
Φωτογραφία για Συνάντηση... Ικάρων στη Λάρισα
Με την ευκαιρία των 84 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Ικάρων, το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα της ΕΑΑΑ, συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (Σ.Α.Σ.Ι) με μεγάλο αριθμό αποφοίτων αξιωματικών της Σχολής Ικάρων, ανεξαρτήτως ειδικότητας, που διαμένουν στο Νομό Λάρισας.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν πολλοί ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί μεταξύ των οποίων ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΑ πτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Λάρισας Σμηναγός Κων/νος Λιούτας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Λάρισας Αντιπτέραρχος Χρήστος Βάγιας, ο πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Αποφοίτων Σχόλης Ικάρων και ομιλητής αντιπτέραρχος Ευάγγελος Γεωργούσης και πάρα πολλοί άλλοι αντιπτέραρχοι, υποπτέραρχοι , ταξίαρχοι και σμήναρχοι εν δυνάμει μέλη του ΣΑΣΙ.

Ο κ. Γεωργούσης ανέλυσε τους λόγους σύστασης του Συνδέσμου, ανέφερε τους σκοπούς και τους στόχους και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, δέχθηκε εισηγήσεις και στο τέλος ενημέρωσε τους παρισταμένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος των Ε.Δ. και ιδιαίτερα των προερχομένων από τη Σχολή Ικάρων.

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=21&aid=92149#.VPL0J_msVNM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ