2015-03-01 21:31:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαράζ κλοπών στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου
Θύμα ελαφροχέρηδων Ρομά, «έπεσε» χθες άνδρας στην λαϊκή αγορά... των Ζαρουχλεΐκων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο patratora.gr, ο άνδρας στάθηκε μπροστά από ένα πάγκο προκειμένου να αγοράσει οπωροκηπευτικά, έβγαλε τα χρήματα από την τσέπη του παντελονιού του και πλήρωσε τον παραγωγό… δευτερόλεπτα αργότερα ενημερώθηκε από άλλον παραγωγό πως γυναίκα Ρομά, τον είχε «ξαφρίσει» …λέγοντας τους μάλιστα «φίλε σε έκλεψε»…!

Τότε το θύμα διαπίστωσε πως από την τσέπη του παντελονιού του είχαν «κάνει»φτερά 50 ευρώ…!

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τον άνδρα να εντοπίζει μια νεαρή Ρομά, σε βάρος της οποίας κινήθηκε απειλητικά, διαπίστωσε όμως στην συνέχεια πως εκείνη που του είχε «βάλει» χέρι, έτρεχε ανάμεσα στο κόσμο με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει…!

Το χθεσινό περιστατικό όμως δεν είναι το μοναδικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, στην ίδια λαϊκή αγορά έχουν πέσει θύματα ανυποψίαστοι παραγωγοί.


Συγκεκριμένα γυναίκα που βοηθούσε τον σύζυγο της να μαζέψουν την πραμάτια τους, «έχασε» κυριολεκτικά μέσα από τα μάτια της την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς άγνωστος εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό δεν δίστασε να κόψει το λουράκι της τσάντας που είχε περάσει “χιαστί» η γυναίκα …!

Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν πολύ αργά…. !

Ένα ακόμα περιστατικό κλοπής με θύμα επίσης παραγωγό λαϊκών αγορών σημειώθηκε προ ημερών, όταν γυναίκες Ρομά τον πλησίασαν και χωρίς να γίνουν αντιληπτές του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του 500 ευρώ!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
CClean: Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
CClean: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ