2015-03-02 02:56:06
Φωτογραφία για Ποιους παίκτες παίρνει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι
Μπορεί ακόμα να απέχουμε πολύ από το τέλος της σεζόν και τη μεταγραφική περίοδο του... καλοκαιριού, ωστόσο στον Ολυμπιακό ήδη έχουν προχωρήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρωταθλητές γνωρίζουν τις αδυναμίες του υπάρχοντος ρόστερ, έχουν κατασταλάξει πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό.

Εξάλλου, τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν αναδείξει τις ελλείψεις που έχει ο Ολυμπιακός σε σημαντικές θέσεις της ενδεκάδας, κάτι που έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να προετοιμάσουν από τώρα το έδαφος για τις κινήσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι.

Μάλιστα, προσωπική άποψη για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός τη νέα σεζόν, έχει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δώσει ήδη τις εντολές του σχετικά με το τι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτηθούν.


Το αφεντικό της ομάδας επιθυμεί να γίνουν ηχηρές μεταγραφές τη θερινή μεταγραφική περίοδο και να έρθουν στην ομάδα παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επιθυμία του προέδρου είναι να γίνουν τρεις δυνατές κινήσεις από την αγορά του εξωτερικού, μία μεταγραφή για κάθε γραμμή (κέντρο άμυνας, χαφ και σέντερ φορ), με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και δεδομένη ποιότητα.

Παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Τσόρι, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με ένα καλό βιογραφικό και πολλές εμπειρίες και αποδείχθηκε λίρα εκατό για τους Ερυθρόλευκους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μαρινάκης θέλει να αποκτηθούν τρεις "Τσόρι" το καλοκαίρι που θα έχουν τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού, δηλαδή εμπειρία, ικανότητα και πάθος.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι το μεγάλος βάρος θα πέσει στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, εκεί που παρατηρείται το μεγάλο φετινό αγωνιστικό πρόβλημα του Ολυμπιακού. Πρόθεση του Μαρινάκη είναι να τα "σκάσει" για να αποκτηθεί ένας στόπερ-ηγέτης για την "ερυθρόλευκη" άμυνα που θα πλαισιωθεί με νεότερους και ταλαντούχους αμυντικούς, οι οποίοι μπορεί να προέρχονται από την Ελλάδα.

Τα ονόματα των Γούτα της Ξάνθης και Κατσικά (μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ) θα παίξουν πολύ δυνατά. Βασικός στόχος είναι η απόκτηση ενός "Μέλμπεργκ" που θα λύσει το αμυντικό θέμα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες και προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ πιθανό να δοθεί προτεραιότητα και στην επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ