2015-03-02 06:20:06
Φωτογραφία για Το αποφάσισε ο Σαββίδης! Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο...
Μπορεί να αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για λίγο καιρό αλλά πρόλαβε να πετύχει αρκετά γκολ και να... αγαπηθεί από την "ασπρόμαυρη" κερκίδα. Είναι, άλλωστε, ποδοσφαιριστής με γεμάτο βιογραφικό και δεδομένη αξία. Πλέον, φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα και, μάλιστα, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο λόγος για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια έχοντας συμπληρώσει εκεί μόλις τρεις συμμετοχές. Τώρα, θα αναρωτιέστε τι μπορεί να προσφέρει στον Δικέφαλο ένας παίκτης στα 35 του χρόνια που πέρυσι αποχώρησε από την ομάδα επειδή κρίθηκε ότι δεν ήταν σε θέση πλέον να προσφέρει.

Υπάρχει απάντηση και λέει ότι ο Σέρβος άσος μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όχι ως ποδοσφαιριστής πια αλλά σαν ...τεχνικός διευθυντής! Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Βούκιτς σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του και πως ο Σαββίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει το πόστο του Ζήση Βρύζα που έχει παραιτηθεί και δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη.


Ο Σέρβος φορ αποτέλεσε, άλλωστε, προσωπική μεταγραφή του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτός έκανε το κονέ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για να πάει στη Βέροια. Το αφεντικό της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βούκιτς και γι΄ αυτό εκτιμάται ότι σκοπεύει να τον αξιοποιήσει στη διοίκηση της ομάδας.

Ακόμα κι αν δεν προχωρήσει για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Σέρβος θα αναλάβει κάποια άλλη θέση στην ΠΑΕ μετά τη ριζική αναδιάρθρωση που θέλει κάνει ο μεγαλομέτοχος το καλοκαίρι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ