2015-03-02 13:06:04
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Με το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα BC και τον Ολυμπιακό θα πέσει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν σήμερα (16.30, NS1) αντιμέτωπες στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, το οποίο θα είναι άδειο από φιλάθλους εξαιτίας της τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μάχεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, θα παραταχθεί κόντρα στους ερυθρόλευκους με δύο νέους παίκτες στο ρόστερ της, το Μάικ Χολ και τον Κουάμε Αλεξάντερ. Άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους κόντρα στον Θρύλο, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από την απουσία του κόσμου τους, αλλά θα επιχειρήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, όπως δήλωσαν.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ταξίδεψε χθες (01/03) στα Τρίκαλα με πολλά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν τέσσερις παίκτες
. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξαιτίας τραβήγματος στον προσαγωγό (η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση του Σφαιρόπουλου στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Αρμάνι), ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που έχει υποστεί εξάρθρωση στην αριστερή ωμοπλάτη, ο Δημήτρης Κατσίβελης που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στο κάτω μέρος της κοιλιάς και ο απόντας εδώ και καιρό, Δημήτρης Αγραβάνης, παρέμειναν στην πρωτεύουσα.

Αντίθετα, στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για πρώτη φορά φέτος τέθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού επιστρέφει μετά από πολλούς μήνες στην ενεργό δράση αφού είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την 18η αγωνιστική της Basket League. Ο Παπαπέτρου έχει μπει στις προπονήσεις εδώ και κάποιο διάστημα και φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό. Εκείνο το οποίο μένει είναι να δει ο προπονητής του Ολυμπιακού την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 20χρονος φόργουορντ.

Τα Τρίκαλα προέρχονται από τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και θέλουν να... διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κλέψουν ότι είναι δυνατόν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος από την άλλη θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της Α1 Basket League, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χαλαρώνει στιγμή, καθώς θέλει να κάνει μία καλή... «προπόνηση», πριν το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για το Top 16 της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ