2015-03-02 16:53:06
Φωτογραφία για ΕΜΑΘΕ ΤΟ... ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ!
Στο... γενικότερο κλίμα κλάψας κινήθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που μίλησε στην κροατική ιστοσελίδα "tportal.hr"  και δεν ξέχασε ν'αναφερθεί και στον... Βαγγέλη Μαρινάκη! 

Σε ερώτηση για το εάν την Τετάρτη θα βγει η απόφαση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , είπε :

 "Ναι όντως την Τετάρτη θα βγει η απόφαση. Ελπίζουμε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να παίξουμε το Σαββατοκύριακο".

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟ, σχολίασε :

"Όποτε έχω την ευκαιρία πηγαίνω στο Ζάγκρεμπ γιατί η μεγαλύτερη κόρη μου πηγαίνει σχολείο και θα ήταν δύσκολο για εκείνη να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον.

Όποτε υπάρχει ευκαιρία τόσο η σύζυγός μου όσο και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα και μέχρι τώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δω εάν όλα είναι καλά, εάν επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, τι μου προσφέρουν και μετά θα έρθει και η οικογένειά μου εδώ".

Για τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα, τόνισε :

 "Αυτή είναι η τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μας βοηθά. Με το που πιάνουμε το ρυθμό μας υπάρχει κάποια διακοπή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί ακολουθεί και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες".

Για το επεισοδιακό ντέρμπι των "αιωνίων", είπε :

"Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαι πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε σαν νικητές".

Στο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει... ικανός να φτάσει τον Ολυμπιακό, απάντησε : 

"Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερο μόνο μέσα στο γήπεδο".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ