2015-03-02 21:00:05
Φωτογραφία για Alfa Romeo 4C Spider και Coupé στη Γενεύη
Το αστέρι του περιπτέρου της Alfa Romeo είναι φυσικά η 4C Spider. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit του 2015, στη Γενεύη δίνει το παρών η έκδοση της γεωγραφικής περιοχής EMEA. Η νέα Alfa Romeo 4C Spider συνδυάζει την ευχαρίστηση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου με ανοιχτή οροφή με την σπορτίφ αίσθηση και τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά της πολυβραβευμένης 4C. Δύο 4C Spider θα κοσμούν το περίπτερο της Γενεύης: μία λευκή Madreperla, σε κομψή αντίθεση με το μαύρο δάπεδο του περιπτέρου, και η άλλη σε σπορ κίτρινο Prototype.

Ο ρόλος της 4C Spider είναι τώρα να διατηρήσει και να προωθήσει την αντίληψη της αυτοκίνησης που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007 με το πρωτότυπο 8C Competizione και εξελίχθηκε με άλλα εκπληκτικά αυτοκίνητα όπως η 8C Spider (2008), η 4C Coupé (2013), και Alfa Romeo 4C Spider Concept που παρουσιάστηκε στο σαλόνι της Γενεύης το 2014.

Το ανοιχτό αυτοκίνητο που αποτελεί την πληρέστερη έκφραση της φιλοσοφίας της Alfa Romeo για «λειτουργική ομορφιά» Made-in-Italy, ξεχωρίζει με το υπερελαφρύ «μονοκόκ» αμάξωμα από Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ