2015-03-03 08:32:04
Φωτογραφία για Βλαξ με παράσημο! Παραλίγο να σκοτωθεί ενώ παρακολουθούσε τη γυναίκα του - Δείτε πως...
Ένας άντρας που ζηλεύει είναι τρελός, λέει γνωστό λαϊκό άσμα και αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση ενός ζηλιάρη Ρώσου Ο 32χρονος άνδρας, που λόγω της ζήλιας του αποφάσισε να δει τι έκανε η κοπέλα του παρακολουθώντας την από το παράθυρο του 8ου ορόφου. Δυστυχώς όμως σκόνταψε, έπεσε και έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την πτώση του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αν επιζήσει μάλλον θα πρόκειται για θαύμα, έχοντας πέσει στο κενό από ύψος μεγαλύτερο των 30 μέτρων!

Ο άτυχος άνδρας χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτιρίου, στην πόλη Βίμποργκ, και να φτάσει στο διαμέρισμα όπου μένει η σύντροφός του, η μητέρα της 3χρονης κόρης του. Αφορμή στάθηκε η έμμονη ιδέα του ότι η κοπέλα του τον απατούσε με κάποιον άλλον.

Όμως η 66χρονη συνταξιούχος, που έμενε στον από πάνω όροφο, αντιλήφθηκε τον "εισβολέα" και βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Όταν εκείνος την αγνόησε, η γυναίκα έκανε πράξη την απειλή της με ένα ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ