2015-03-03 09:09:07
Φωτογραφία για Επιτέλους η Σπυροπούλου μίλησε! Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη; [video]
Είναι ιδέα μας ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κελαηδάει;

Πρώτα ήταν η συνέντευξη στα Καρντάσιανς, μετά σε εβδομαδιαίο περιοδικό και τώρα στο Mega Με Μία.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι το Δεκέμβριο δεν είχε μιλήσει σχεδόν πουθενά. Πλέον, σε μια προσπάθεια να φτιάξει και τις σχέσεις της με τον χώρο των δημοσιογράφων, είναι πιο ανοιχτή και στο Mega Με Μία που βρέθηκε σήμερα ήταν λαλίστατη.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου δώσει ένας άνθρωπος είναι που υπάρχει απλά στη ζωή σου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο, γιατί μαθαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αυτό κρατάω από όλες τις φιλίες που έχω κάνει κι από όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου είμαι ευγνώμων που υπήρξαν εκείνη τη χρονική στιγμή και μου έμαθαν πολλά πράγματα» ανέφερε σε ένα γενικότερο πλαίσιο η παρουσιάστρια και το συγκεκριμενοποίησε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το είπα και σε μία συνέντευξη ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, θα αγαπάω δε γίνεται να αλλάξει αυτό το πράγμα, έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της και μακάρι να μου δοθεί ο χρόνος να ξαναζήσω. Αλλά τώρα καταλαβαίνεις ότι είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος, δε γίνεται να συνυπάρξουμε. Την βλέπω, την πετυχαίνω στο κανάλι. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στα γκάζια κι εκείνη σε άλλο κομμάτι. Να ρωτήσουν και την Ελένη κάποια στιγμή γι' αυτό...»  απάντησε στον Μάρκο όταν της ανέφερε δημοσιεύματα που τις θέλουν τσακωμένες.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ