2015-03-03 12:08:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού να μπουν στην πρώτη γραμμή και να ηγηθούν της αντεπίθεσης. Άπαντες εμπέδωσαν τα λόγια του Προέδρου, θα δώσουν τα πάντα για το νταμπλ, ενώ επικαλέστηκαν την κούραση για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Κατά τη διάρκεια της τετ-α-τετ συνάντησης μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και των τεσσάρων αρχηγών των ερυθρόλευκων (Μανιάτης, Φουστέρ, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του το πως θέλει να λειτουργεί η ομάδα από εδώ και πέρα, ακούγοντας παράλληλα και τις απόψεις των παικτών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μεταξύ άλλων, τους τόνισε: "Θέλω να κατακτήσετε το Νταμπλ στην Ελλάδα, να ανεβάσετε την απόδοση σας, να παίζετε ποδόσφαιρο με πάθος. Να βλέπω αποφασιστικότητα. Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης! Θέλω από εσάς που είστε αρχηγοί να μπείτε στη πρώτη γραμμή, σαν ηγέτες, και να δώσετε το παράδειγμα στους υπόλοιπους. Θέλω να ματώσετε σε όλα τα παιχνίδια. Τελείωσαν τα λόγια, από εδώ και πέρα θέλω πράξεις".


Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού άκουσαν με σεβασμό τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και εμπέδωσαν τα λεγόμενα του. Δίχως να θέλουν να ψάξουν για δικαιολογίες, οι αρχηγοί εξήγησαν και ορισμένους από τους λόγους που η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα το τελευταίο διάστημα: "Κάπου Πρόεδρε μας βγήκε και η κούραση με αποτέλεσμα να μην είμαστε αυτοί που έπρεπε, φέρνοντας άσχημα αποτελέσματα. θα κάνουμε όμως τα πάντα από εδώ και πέρα ώστε να κατακτήσουμε το Νταμπλ στην Ελλάδα", δήλωσαν μεταξύ άλλων.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ